Sunday, September 9, 2012

Wedding part 1

Ni har väntat länge nog,  jag har lovat text och bilder... Hela dagen började med att närmaste släkten trodde att vi skulle fotografera i Täktom före vigseln kl 15 i Kyrkan. Alla samlades hemma hos Johans föräldrar varifrån vi sedan skickade iväg dem en efter en mot täktom kapell var vi då " skulle ta bilder".

I Täktom, klänningen på, redo för bröllop!


Det är inte så allvarligt det där med att gifta sig tyckte jag..

Färdig
 Johan och hans bestmen var först på plats vid kapellet och mina fina flickor snabbt där efter. Väl på plats blev bara gästerna inskickade utan någon förklaring..

När gästerna och killarna var inne hann vi ta några bilder med flickorna

Redo för vigsel


Två lyckliga

Efter vigseln blev det många kramar och gratulationer ute på gården. Vi kunde även alla konstatera att vi lurat dem vi älskar mest, våra Familjer!

<3

Efter vigseln var det klänningsbyte och sedan fick vi skicka iväg bestmen och flickor mot kyrkan där de fick förklara för gästerna att det inte blir någon vigsel idag i Hangö kyrka! Istället blev de skickade till Hangö Bio, Kino Olympia.


Väl i Bio fick gästerna ta del av en film vi gjort för dem. I filmen kom det fram att vi redan gift oss för några timmar sedan. Sist men inte minst så var det en presentation av gästerna, roliga bilder som tagit genom åren!

Väl på plats fick gästerna kort höra hur vi träffats och vi fick förklara att vi är redo för för Kärleks Fest!
Fortsättning följer...
 


No comments:

Post a Comment